V jednotě je síla. Vlna pomoci pro Ukrajinu

Jana Královič 14. 3. 2022
Marketup
Marketup

Ocitli jsme se v situaci, kterou nelze přehlížet. Ba naopak, přináší s sebou velkou zodpovědnost na ni aktivně a zpříma reagovat. Proto jsme se v Marketupu rozhodli zapojit se do pomoci Ukrajině a vyjádřit tak jasné NE agresi ruské invaze.

Je skvělé pozorovat, jaká vlna solidarity se šíří českým národem. A český byznys rozhodně nezůstává pozadu. Jen v prvním týdnu válečného konfliktu tuzemské firmy vybraly materiální a finanční pomoc v hodnotě stovek milionů korun.

Rolí majitelů a šéfů firem není jen budovat byznys a generovat zisk. Ze své pozice kultivují a podněcují své byznysové prostředí a ovlivňují životy mnoha lidí - zaměstnance, klienty, obchodní partnery, podnikatelskou komunitu.“ říká Miroslav Král (CEO, Marketup): “Válka na Ukrajině ukázala, že máme ještě jednu zásadní a celospolečenskou roli. A to aktivně podpořit to, co je v životě správné - lidské hodnoty, mír v Evropě, naši civilizaci, národ, který se stal obětí agrese. A to nejen finančně, ale i osobním příkladem či rozhodnutími, které jsou velmi náročné, mají však významný společenský dopad, např. ukončení byznysu v Rusku.

Marketup

Proto jsme se v Marketupu rozhodli pomoci Ukrajině nejen finančním darem prostřednictvím sbírky SOS Ukrajina nadace Člověk v tísni. Někteří z nás nabídli ubytování pro ukrajinské rodiny, jiní se vydali pomáhat přímo na Ukrajinu, nebo se aktivně účastní hmotných sbírek. Jako firma jsme se zapojili do aktivit v rámci asociace komunikačních agentur AKA. Společně máme mnohem větší šanci vrátit mír Evropě. Sláva Ukrajině!

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .