Nové klientské oddělení Marketupu povede Michal Ťoupalík

Marketup 8. 2. 2023
Marketup
Marketup

Hlásíme příchod nového člena managementu! Na pozici Head of Client Leadership k nám nastoupil k 1. lednu 2023 Michal Ťoupalík z OMD.

Do managementu Marketupu nastoupil začátkem ledna Michal Ťoupalík jakožto šéf nově vytvořeného oddělení Client Leadership. Pokračujeme tak v trendu z loňského roku a dále rozšiřujeme seniorní tým. 

Michal Ťoupalík působil sedm let v roli ředitele klientského servisu agentury OMD ze skupiny Omnicom. Zodpovídal za rozvoj a obchodní výsledky klientských týmů, které zajišťovaly marketingovou komunikaci pro klíčové zadavatele na trhu jako Kaufland, Philips, McDonald’s nebo skupinu Renault ve všech mediálních kanálech, tradičních i online. 

Zkušenosti s digitálními médii získal během předchozího osmiletého působení v MEC (nyní Wavemaker) ze skupiny GroupM v rámci WPP, kde se zaměřoval na rozvoj a integraci digitálních služeb a strategii celé agentury.

Po 15 letech působení v nadnárodních reklamních agenturách posiluje Michal management Marketupu s cílem dále zlepšit naši expertízu v integrovaných službách pro klienty. S jeho příchodem do agentury se stávající i budoucí klienti můžou těšit na ještě větší rozšíření kompetencí v oblastech rozvoje klientského byznysu, strategického consultingu a komplexních marketingových přístupů, stejně jako rozšíření působení z digitálu na všechny mediální kanály.

„Marketup vnímám jako jednu z největších nezávislých agentur na trhu, která má vynikající renomé díky dosahovaným výsledkům a profesionálnímu přístupu. Mým cílem bude posílení pozice Marketupu jako agentury první volby pro klienty, kteří vyhledávají dlouhodobý vztah, prvotřídní úroveň marketingové komunikace a hlavně partnera, který jim pomůže zajistit dlouhodobý růst,“ říká nový šéf klientského servisu Michal Ťoupalík. 

„Naší ambicí je udělat z Marketupu inspiraci pro celý obor ve vnímání spolupráce klient-agentura. Vlastními inovacemi, sehraností, empatií a spolehlivostí celého Marketup týmu. To vše zabalené do přístupu, kdy je pro nás primární vztah a byznys klienta.“

Miroslav Král, CEO agentury, doplňuje: „Do roku 2023 vstupuje Marketup silnější než kdy dříve. V loňském roce jsme získali ocenění Effie Award a byli jsme zařazeni mezi 50 nejrychleji rostoucích technologických firem v Česku v žebříčku Deloitte. Pro klienty jsme vyvinuli a využíváme pokročilé datové nástroje, například automatizovaný reporting či machine learning technologie pro zvyšování efektivity digitálních kampaní. Loni jsme rozšířili seniorní projektový tým, Michal nyní buduje Client Leadership oddělení pro propojení integrovaných služeb výzkumu, kreativy, mediální komunikace a dat.“

Marketup

Zleva: šéf mediální divize Michal Vrtiška, šéf klientského servisu Michal Ťoupalík, zakladatel a CEO Marketupu Miroslav Král.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .