Google opět zařadil Marketup mezi 3 procenta nejlepších

Marketup 4. 3. 2024
Marketup
Marketup

Svět reklamních agentur je mimořádně pestrý a rychle se němí. Mezi skutečnou špičku ale patří jen několik z nich. Moc si vážíme toho, že se Google letos opět rozhodl ocenit Marketup statutem nejvyššího partnerství „Google Premier Partner“ pro rok 2024. Na tuto prestižní pozici dosáhnou přitom jen 3 % agentur registrovaných v programu Google Partner.

Ocenění Google Premier Partner je pro nás vždy nejen oceněním naší práce, ale především závazkem pro naše klienty do budoucna. Jsme moc rádi, že se nám tento závazek daří plnit. Ocenění totiž obhajujeme už řadu let.

Marketup

Samotná certifikace pak není jenom plaketou na zeď, ale umožňuje nám i užší spolupráci s největší globální reklamní platformou – Googlem. Díky speciální pozici můžeme totiž využívat výhody, které nám pomáhají dělat naši práci ještě efektivněji a zaručit našim klientům ještě lepší výsledky v jejich kampaních. Je jich hned několik.

Výhody partnerství se společností Google

  1. Personalizovaná doporučení nám pomáhají dosahovat lepších výkonů kampaní Google Ads.

  2. Společnost Google nám poskytuje své datové podklady. Díky tomu máme přístup k precizním analýzám a statistikám, které jsou páteří správných obchodních rozhodnutí.

  3. Naše agentura má přístup k expertním školením a certifikaci od specialistů Google Ads. Neustálé vzdělávání a využívání nejnovějších nástrojů a technik pro správu reklamních kampaní nám pomáhají udržet si náskok.

  4. Máme přístup k odborným diskusím s experty na vývoj a prodej produktů. Díky tomu jsme stále v obraze.

  5. Díky partnerství Google máme přístup k exkluzivní podpoře reklamních účtů a speciální strategické a prodejní pomoci.

Bez vás by to nešlo

Chceme poděkovat našim klientů, kteří jsou pro nás vždy na prvním místě. Bez skvělé spolupráce bychom totiž toto ocenění pravidelně obhajovali jen těžko. Zároveň nás moc těší, že jim takto můžeme nabízet stále kvalitnější práci, která je dovede až k jejich vytouženým cílům. Pokud mezi ně ještě nepatříte a stále hledáte strategického partnera pro svůj dlouhodobý růst, který vám zajistí ty nejefektivnější kampaně, neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, rádi pomůžeme i vám.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .