Marketup získal ocenění Superbrands, letos už počtvrté v řadě

Ondřej Krutilek 22. 2. 2024
Marketup
Marketup

Málokterá organizace má ve světě značek tak velkou autoritu jako Superbrands. O to více nás těší, že se můžeme pochlubit oceněním Czech Business Superbrands v kategorii Marketing a reklama. Naší agentuře se daří obhajovat prestižní cenu nepřetržitě už od roku 2021.

Program Superbrands se od řady oborových soutěží v jedné věci podstatně liší. Není možné se do něj přihlásit. Soutěžící jsou vybráni na základě seznamu registrovaných značek, který pro tento účel poskytuje Úřad průmyslového vlastnictví. Tady ale cesta mezi oceněné teprve začíná. Následuje náročné několikakolové výběrové řízení. O vítězích pak rozhoduje odborná porota. Ta ocenila Marketup v segmentu B2B.

„Moc si toho vážíme. Dostat se do top výběru Superbrands nepokládáme za samozřejmost a toto ocenění přijímáme vždy s pokorou,“ říká Miroslav Král, CEO společnosti Marketup. Dodává, že cílů má Marketup stále dost. Tím hlavním je být preferovaným marketingovým partnerem pro špičkové lokální a globální značky.

Jasná pravidla a zkušená porota

Kritérií, která Superbrands sleduje je několik. Svou roli hraje známost, prestiž značky nebo budování brandu, hodnotí se ale i to, jak se společnosti daří na poli inovací a jak je na tom s udržitelností. Výsledky Marketup v těchto segmentech odbornou porotu zaujaly.

Marketup

Ocenění nás těší o to víc, že mezi porotci, kteří zasedají v Brand Council, nejvyšším odborném orgánu Superbrands, jsou tradičně profesionálové v oblasti byznysu, komunikace, marketingu médií a marketingového výzkumu. I letos tak o výsledku rozhodovali uznávané osobnosti jako například Pavel Brabec, prezident Asociace českých reklamních agentur, reklamní matador a kreativec Martin Charvát, zkušený politický marketér Jakub Horák nebo Blanka Bukovská, vydavatelka magazínu Brands&Stories.

O Superbrands

Organizace Superbrands byla založen ve Velké Británii. Od svého vzniku v roce 1994 si získala celosvětovou reputaci. Dnes je cena Superbrands považována za prestižní ocenění, které každoročně na základě jednotných kritérií a metodiky oceňuje nejlepší značky v téměř 90 zemích na pěti kontinentech.

Pokud hledáte uznávaného partnera pro svůj systematický růst, který vám zajistí ty nejefektivnější kampaně, jste na správné adrese. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .