Zásady ochrany osobních údajů

Správce osobních údajů:

MarketUP s.r.o., se sídlem Plzeňská 345/5, Praha 5, 15000, IČ: 25850504, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 174867

Kontaktní údaje správce:

Email: info@marketup.cz
Telefon: 227 026 943

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Tomáš Ševčík, info@marketup.cz

Podmínky a poučení:

  • Prostřednictvím kontaktních, registračních a dalších webových formulářů budeme zpracovávat tyto osobní údaje: jméno, příjmení, telefonní číslo, email. V případě formuláře se žádostí o pracovní místo budeme zpracovávat ještě všechny osobní údaje uvedené v zaslaném životopise a informaci o vybrané pracovní pozici.
  • Tyto osobní údaje použijeme pouze pro účely zasílání obchodních sdělení (nabídek a newsletterů), k obchodní komunikaci a u žadatelů o zaměstnání k náborovému procesu. Osobní údaje budeme evidovat po dobu neurčitou.
  • Na svých webových stránkách budeme shromažďovat následující soubory cookies s níže uvedenými účely a maximální dobou zpracování:
Typ Název Účel Maximální doba zpracování
Cookies třetích stran Google Analytics Získání statistických informací, opětovné cílení reklamy (retargeting) dle nastavení, resp. způsobu využití internetového prohlížeče
Cookies třetích stran Google Ads identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Google Marketing Platform identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Google, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
Cookies třetích stran Facebook identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Facebook, opětovné cílení reklamy (retargeting) 180 dnů
Cookies třetích stran Adform identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Adform, opětovné cílení reklamy (retargeting) 90 dnů
Cookies třetích stran Seznam Sklik identifikace v rámci reklamní sítě společnosti Seznam, opětovné cílení reklamy (retargeting) 540 dnů
  • Osobní údaje mohou být zpracovávány automatizovaně i manuálně.
  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, mohou je však pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:
    • Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      Cookies soubory jsou zpracovány společností Google Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
    • Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
      Cookies soubory jsou zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy, https://www.facebook.com/legal/EU_data_transfer_addendum.
    • Adform A/S, sídlem Wildersgade 10B, sal. 1 DK-1408 Copenhagen K, Denmark.
      Cookies soubory jsou zpracovány společností Facebook Inc. v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na https://site.adform.com/privacy-policy-opt-out/
    • Seznam.cz, a.s., sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, Smíchov, 15000
      Cookies soubory jsou zpracovány společností Seznam.cz v souladu se Zásadami ochrany soukromí, dostupnými na: https://napoveda.sklik.cz/pravidla/smluvni-podminky/#ochrana_spotrebitele
    • Mailchimp – The Rocket Science Group, LLC675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000 Atlanta, GA 30308 USA
      Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://mailchimp.com/legal/privacy/
    • Watson marketing – IBM – sídlem 1 New Orchard Road, Armonk, New York 10504-1722, United States
      Zásady práce s osobními údaji jsou dostupné zde: https://www.ibm.com/privacy/details/cz/cs/

Osobní údaje mohou případně zpracovávat i další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

  • Vaše data jsou v bezpečí, neboť pro jejich zpracování používáme aplikace renomovaných globálních společností. Data jsou uložena a zálohována převážně v cloudových úložištích globálních dodavatelů v regionu EU, případně dodavatelů, kteří splňují podmínky EU pro přenos dat mimo území EU. Uložená data jsou v cloudových úložištích zabezpečena šifrováním a v rámci naší společnosti jsou zavedena opatření pro ochranu osobních údajů.
  • Vezměte, prosíme, na vědomí, že dle stávající legislativy máte právo:
    • vzít souhlas kdykoliv zpět. V případě souborů cookies je možné toto provést změnou nastavení internetového prohlížeče. Webové stránky lze prohlížet a používat i v režimu, který neumožňuje sbírání souborů cookies, resp. údajů o chování návštěvníka webu. Běžné internetové prohlížeče umožňují nastavení práce se soubory cookies,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz vašich osobních údajů,
    • na přenositelnost osobních údajů,
    • v případě pochybností o zákonném zpracování osobních údajů se můžete obrátit na správce osobních údajů – společnost MarketUP s.r.o. nebo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.
  • Správce si vyhrazuje právo, jakkoliv a kdykoliv měnit a doplňovat tyto Podmínky a poučení o ochraně osobních dat v rámci platné legislativy. Aktuální stav bude vždy umístěn na těchto stránkách.