Marketup se opět zařadil mezi Czech Business Superbrands a 3 % nejlepších Google partnerů

Marketup 5. 3. 2023
Marketup
Marketup

Marketup získal potřetí v řadě ocenění Czech Business Superbrands v kategorii Marketing a reklama. Zároveň se opět stal prémiovým partnerem společnosti Google pro rok 2023.

Czech Business Superbrands

Rok 2023 jsme odstartovali ve velkém stylu. Naše agentura uspěla mezi značkami nominovanými v programu Superbrands pro rok 2023 a již potřetí v řadě byla oceněna titulem Czech Business Superbrands v kategorii Marketing a reklama. 

Superbrands je globální iniciativa, která funguje v 90 zemích světa a od roku 2013 působí i v České republice. Každoročně v naší zemi oceňuje vedle desítek spotřebitelských značek také firmy, které pracují pro B2B klientelu. Značky nominuje na základě ekonomického scoringu nezávislá výzkumná agentura Bisnode ze skupiny Dun & Bradstreet z databáze všech registrovaných obchodních značek. 

Vítěze následně vybere odborná komise složená z profesionálů z oblasti byznysu, komunikace, marketingu, médií a marketingového výzkumu. Hlavními hodnotícími kritérii jsou ekonomické ukazatele firmy, známost, budování brandu, inovace či prestiž.

V letech 2021, 2022 a 2023 získal ocenění v oboru Marketing a reklama právě Marketup.

Prémiový partner Googlu pro rok 2023

V únoru oceňoval Google úspěchy nejlepších digitálních marketingových partnerů po celém světě udělením odznaku Premier Partner v rámci programu Google Partners. Marketup jej získal i pro rok 2023 a tím se opět zařadil do nejvyšší úrovně programu Google Partners.

Marketup

Program Google Partners prošel v roce 2022 značnými změnami včetně úpravy definice prémiového partnera – v souvislosti s pokročilejšími požadavky programu a nabídkou výhod pro prémiové partnery, které podporují růst a úspěch ve službě Google Ads. 

Cílem programu je posílit postavení společností tím, že Google poskytne svým partnerům inovativní nástroje, zdroje a podporu, se kterými dokážou pomáhat klientům uspět a růst v online prostředí. 

Společnosti jmenované mezi Google Premier partnery patří mezi 3 % nejlepších partnerů Google ve svých zemích a prokazují špičkové odborné znalosti služby Google Ads při navazování nových vztahů s klienty a v pomoci klientům v růstu. 

Svým klientům mohou partneři nabídnout exkluzivně speciální služby díky mimořádné podpoře od Google:

  • Beta verze služeb – přístup ke zprávám o chystaných produktech či službách a jejich pilotní nasazení, díky kterému získají klienti přidanou hodnotu.

  • Přístup k expertním informacím – přístup na exkluzivní události Googlu, odborné diskuze s experty na vývoj a prodej produktů, na míru přizpůsobených obchodních školení a workshopů, jejichž cílem je jim pomoci stát se lídry na trhu

  • Vyhrazená podpora účtů – speciální strategická a prodejní podpora pro vybrané klientské účty

  • Premier Partner Awards – každoroční soutěž, která oceňuje špičkovou kvalitu digitálního marketingu a agentury s titulem Premier Partner

Miroslav Král, CEO Marketupu, k oběma úspěchům říká: „Ocenění Superbrands potřetí v řadě náš tým potěšilo. Dohromady s loňským oceněním Effie Award a zařazením mezi 50 nejrychleji rostoucích technologických firem v Česku v žebříčku Deloitte se potvrzuje, že jdeme správným směrem. Klienti oceňují, že jim pomáháme být úspěšní v růstu i během ekonomicky náročného období.“

„Google partnerem jsme již 10 let a po celou dobu na té nejvyšší úrovni, kterou Google poskytuje. Dává nám to přístup k exkluzivním informacím i obrovskou podporu pro naše klienty, a to jak v aplikaci nejnovějších poznatků a novinek v automatizaci, tak v jejich exportní expanzi. Google Ads a Google Marketing Platform patří stále ke klíčovým digitálním platformám a jsou pro úspěch digitálního marketingu zásadní.“

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .