Marketup je mezi 50 nejrychleji rostoucími technologickými firmami

Marketup 9. 1. 2023
Marketup
Marketup

Společnost Deloitte zařadila agenturu Marketup mezi 50 nejrychleji rostoucích technologických firem v Česku. Umístili jsme se na 37. místě žebříčku Deloitte Technology Fast 50 CE 2022 v ČR s růstem 170 % za poslední čtyři roky, tedy v rozmezí let 2018–2021.

Poradenská společnost Deloitte vyhlašuje každý podzim žebříček nejrychleji rostoucích technologických firem v Evropě. Pro střední Evropu jej sestavuje pod názvem Deloitte Technology Fast 50 CE. Nominovat se do žebříčku mohou společnosti z oborů Communications, Environmental Technology, Fintech, Hardware, Healthcare and Life Sciences, Media and Entertainment a Software, a zároveň firmy, které v posledních třech letech vykázaly provozní výnosy nejméně 50 000 eur a provozní výnosy v běžném roce nejméně 100 000 eur. 

Marketup spadá do kategorie Media and Entertainment, která se skládá z dílčích kategorií Adtech, Digital Commerce, Gaming, Over the Top Service, Social Media a další. 

Marketup

V roce 2022 se Marketup umístil na 37. místě v žebříčku „Česká padesátka“, v níž najdete 50 technologických firem sídlících v Česku a vykazujících nejrychlejší růst. Vedle Marketupu se v žebříčku umístily například  firmy FTMO (1. místo), Driveto (3. místo), DoDo (9. místo), Windy.com (15. místo), Manboxeo (18. místo, klient Marketupu), BehavioLabs (29. místo, obchodní partner Marketupu), Shoptet (32. místo) nebo Favi (39. místo).

Vyhlášení výsledků proběhlo v Praze 24. listopadu 2022 v divadle Archa a naši majitelé Miroslav Král a Tomáš Ševčík byli u toho.

Marketup

Za tento úspěch vděčíme našemu skvělému týmu, úžasným klientům a obchodním partnerům. Děkujeme za to! V našem úsilí nepolevíme, aby naše služby byly ještě kvalitnější a naši klienti ještě spokojenější.

Marketup

Celé pořadí českých FAST 50 ZDE

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .