Bonavita

Nicola Vavírková 25. 4. 2019
Marketup
Marketup

Značka Bonavita je jedním z našich dlouholetých klientů. Nabízí široké portfolio zdravých potravin od snídaňových kaší a cereálií přes müsli tyčinky až po těstoviny. Patřila k prvním z našich klientů, u nichž jsme při kampani využili spolupráci s influencery, a také k prvním z těch, pro které jsme kdy kompletně zastřešili produkci videí, a to v rámci téže kampaně – Nepřeskakuj snídani.

Na konci podzimu loňského roku jsme se pustili do realizace další kampaně,

 » Read more about: Bonavita  »

Značka Bonavita je jedním z našich dlouholetých klientů. Nabízí široké portfolio zdravých potravin od snídaňových kaší a cereálií přes müsli tyčinky až po těstoviny. Patřila k prvním z našich klientů, u nichž jsme při kampani využili spolupráci s influencery, a také k prvním z těch, pro které jsme kdy kompletně zastřešili produkci videí, a to v rámci téže kampaně – Nepřeskakuj snídani.

Na konci podzimu loňského roku jsme se pustili do realizace další kampaně, která měla za cíl zvýšit povědomí o značce. Vsadili jsme na řadu dětských cereálií, které spojuje motiv pohádkových postaviček na obalu výrobku. Stejně jako u obdobné kampaně pro Oriflame jsme měli k dispozici pouze vizuály, přesto jsme se nezalekli a pustili se do tvorby videí.

V našich rukou byla tvorba kreativního nápadu a koncepce, digitální strategie, produkce kreativy a konečné sestavení kampaně a její optimalizace. V rámci kreativy jsme vytvořili  jak bumper ads videa, tak i voice overy.

Kampaň byla založena na remarketingu publika, které zhlédlo videoreklamu na YouTube jak v aktuální kampani, tak v kampani předchozí. Kromě videoreklamy jsme využili bannerovou reklamu v Google Display Network.

Součástí strategie byla také nativní reklama Strossle a Sklik, která vedla uživatele na landing page www.ceskecerealie.cz.

Vzhledem k povaze výrobků jsme se reklamu rozhodli strategicky zacílit na maminky ve věku 18–44 let, které svým dětem na Youtube pouští pohádky, v jejichž názvu se vyskytují námi vytipovaná klíčová slova, např. “Disney”, “Prasátko Pepina”, “Máša a medvěd” a podobně.

Z  této cílové skupiny se nám alespoň jednou podařilo zasáhnout 1,5 mil. žen, což je o 51 % více oproti původnímu plánu. Původně očekávanou frekvenci viditelných zobrazení reklamy na uživatele jsme přesáhli o necelých 6 % a dosáhli tak frekvence 7,6 viditelných impresí na uživatele.

Ani u této kampaně jsme si nenechali ujít příležitost k měření Brand liftu – dosáhli jsme 6,9% navýšení v Ad Recall. Relativní lift činil 35,4 %, což je vysoko nad českými i světovými benchmarky.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .