Nejlepším místem, kde pracovat je... Marketup!

Marketup 21. 4. 2024
Marketup
Marketup

Prestižní soutěž Agentura roku 2024, kterou pořádá Marketing & Media, zná své vítěze. A my máme obrovskou radost, neboť jsme zvítězili v kategorii "Nejlepší místo, kde pracovat".

Pracujete v Marketupu? Pak pracujete na tom bezkonkurenčně nejlepším místě. Doslova. Oprávněně to můžeme tvrdit hlavně z jednoho důvodu…

Týdeník Marketing & Media letos pořádal druhý ročník soutěže Agentura roku, ze které si odnášíme mnoho. Skvělou zprávou je například to, že z rekordních 67 agentur, jsme se dostali na shortlist hned 3 kategorií, do kterých jsme se přihlásili.

První z nich je „Nejlepší aktivita pro rozvoj talentů”, druhá „Nezávislá agentura roku” a pro nás nejdůležitější „Nejlepší místo, kde pracovat.” Nejdůležitější? Ano…

Marketup

Právě tento titul si totiž z celé soutěže jako Marketup pyšně odnášíme! Rozhodli o nás 2 hlavní rozhodčí. Těmi byli odborná porota a platforma atmoskop.cz, která sbírá hodnocení firem od aktuálních i bývalých zaměstnanců.

Ptáte se, na čem to naše vítězství stojí?

„Dát lidem maximální podporu v osobním i profesním rozvoji, umožnit jim práci v roli, která plně využije jejich talent a vytvořit místo, kam se budou těšit a kde budou mít skvělé vztahy. To je podle nás recept na dosažení vysokých úrovní služeb nejen v našem oboru,” píše spoluzakladatel agentury Miroslav Král na svém LinkedInu.

O všem svědčí i vnitrofiremní výzkumy spokojenosti zaměstnanců, které děláme dvakrát ročně. V nich mívají právě oblasti "skvělý kolektiv" a "možnost lidí se rozvíjet" pravidelně nejvyšší hodnocení. Loni jsme v zaměstnaneckém eNPS dosáhli rekordní hodnoty +65.

Marketup

Ať je to tak či onak, jedno je jisté. Pokud hledáte tu skutečně nejlepší agenturu, kde pracovat, vždycky je jenom jedna. A letos je jí Marketup. Proto, pokud hledáte nové pracovní místo, zkuste to nejlepší. Zkuste to u nás. Zkuste to v Marketupu. Tam, kde bude i Váš rozvoj středem zájmu.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .