Marketup získal prestižní ocenění v mezinárodní soutěži Google Premier Partner Awards 2023

Marketup 18. 10. 2023
Marketup
Marketup

V oblasti digitálního marketingu existuje mnoho soutěží a ocenění, ale některá z nich vynikají nad ostatními. Jedním z takových je Google Premier Partner Awards, oceňující každoročně nejlepší agentury za jejich excelentní práci, a to na základě výkonnostních ukazatelů v rámci analytických nástrojů a systémů společnosti Google. Tento rok se nám podařilo dosáhnout něčeho mimořádného.

Breakthrough Excellence: Ocenění pro inovátory v Lead Generation

Google Premier Partner Awards 2023 představil novou cenu – Breakthrough Excellence. Ocenění je založeno na hodnocení Google Premier Partner agentur podle nejvyššího proporcionálního nárůstu ve výkonnosti účtu, adopce produktů, řešeních umělé inteligence a zlepšených reportingových schopností ve srovnání s ostatními účastníky. V kategorii Lead Generation bylo toto ocenění před několik dny v Dublinu, sídlu společnosti Google, uděleno právě nám.

Marketup

Marketup: Hrdý zástupce střední a východní Evropy

Co činí tento úspěch ještě významnějším je skutečnost, že Marketup byl jedinou agenturou ze střední a východní Evropy, která se probojovala do finále regionu Evropa, Blízký východ a Afrika. To je obrovský úspěch, který ukazuje na vysokou úroveň odbornosti a inovace, kterou naši specialisté i tým jako celek přinášejí klientům.

Které další agentury se probojovaly do finále? Assembly Global (UK), Brainlabs (UK), Jellyfish (UK), Precis Digital (Švédsko), Labelium (Francie), Smarketer (Německo), Keyade (Francie), Making Science (Španělsko), t2ó (Španělsko), s360 (Dánsko).

Marketup

Význam ocenění pro Marketup a naše klienty

Zisk ocenění Breakthrough Excellence není jen uznáním naší práce a odhodlání, ale také potvrzením pozice lídra v oblasti digitálního marketingu. Pro naše klienty se jedná o další důkaz toho, že spolupracují s týmem, který je na špičce oboru, pravidelně se vzdělává v nových produktech, má přístup k jejich beta testování a je uznávaný na mezinárodní úrovni.

Marketup

Děkujeme

V době rychlého vývoje digitálního marketingu je důležité být vždy o krok napřed. Děkujeme všem našim klientům za důvěru a těšíme se na další společné úspěchy v budoucnu. Velké poděkování patří i společnosti Google za vynikající podporu. Pokud teprve hledáte strategického partnera pro svůj dlouhodobý růst, který vám zajistí ty nejefektivnější kampaně, jste na správné adrese. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .