Zúčastnili jsme se Google CEE Agency Day 2015

Miroslav Král 22. 6. 2015
Marketup
Marketup

Google v červnu uspořádal setkání největších partnerů společnosti z regionu CEE. Setkání se zúčastnilo více než 300 agentur z 19 zemí a digitální agentura MarketUP byla mezi nimi. V hlavním programu jsme byli zmíněni jako jedna ze 3 nejrychleji rostoucích agentur ve střední a východní Evropě. Ve svém vystoupení jsme sdíleli zkušenosti z realizace úspěšných brandových kampaní s dalšími účastníky.

Konference pro nejvýznamnější partnery Google se konala již potřetí, po Varšavě a Budapešti nyní i v Praze. Do krásných prostor Míčovny Pražského hradu a přilehlé zahrady přijeli zástupci digitálních agentur z České republiky, Slovenska, Německa, Rakouska, Švýcarska, Řecka, Polska, Ukrajiny a řady dalších zemí.

Marketup

Posluchači se na Google CEE Agendy Day 2015 rozhodně nenudili.

Účastníci získali exkluzivní poznatky z digitálního byznysu v regionu CEE, Evropy a Severní Ameriky. Setkali se s vrcholnými představiteli Google, top agentur z celého světa, mohli si užít networking s 350 kolegy z digitálního byznysu a přitom poznat Prahu v nejkrásnějším období roku.

Mezi nejzajímavnější témata konference patřila vystoupení o digitálním brandingu, prudce stoupající roli mobilních zařízení v reklamě a účinnosti digitálního marketingu pro exportéry při jejich expanzi do nových teritorií.

Google požádal o vystoupení i naši agenturu, abychom seznámili účastníky s velmi úspěšnou YouTube videokampaní pro výrobce potravin Hamé, jejíž výsledky překročily globální měřítka Google pro FMCG vertikálu. Vystoupení Miroslava Krále, Managing Partnera MarketUP, vyvolalo velký zájem i v následující diskuzi.

Marketup

 Úspěšná videokampaň od MarketUP pro výrobce potravin Hamé překonala všechna očekávání.

Digitální agentura MarketUP se objevila v programu ještě jednou, a to mezi 3 nejrychleji rostoucími agenturami v rámci CEE regionu.

Podívejte se na vystoupení Miroslava Krále na Google CEE Agency Day 2015 >>

Naši account manažeři se společně s Googlery věnovali účastníkům i v předvečer konference, aby jim vytvořili vřelé přijetí a přiblížili letní atmosféru Prahy. Nakolik se jim to podařilo můžete vidět na fotografiích níže :-)

Marketup

Poznávání Prahy proběhlo v přátelském duchu.

Marketup

Návštěvníci ze zahraničí prožili předvečer konference objevováním pražských památek i hospůdek.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .