Unikátní vitaminový mix na míru? Můžete ho namíchat online

Eva Řeháková 26. 5. 2015
Marketup
Marketup

Za několik měsíců získali stovky příznivců. V současné době, kdy je fenoménem zdravý životní styl, se není čemu divit. Řeč je o projektu Mixturam, který umožňuje mixovat potravinové doplňky na míru podle toho, co vašemu organismu chybí. Jednoduše na internetu.

MarketUP začal spolupracovat s Mixturamem na kompletní marketingové strategii. Mixturam, který v soutěži Nápad roku 2013 získal cenu za nejlepší podnikatelský projekt, má už dnes spoustu příznivců a věříme, že se nám podaří jejich počty výrazně navýšit.

Zdravý životní styl je cool, „elixír zdraví“ chce každý

Moderní člověk chce být fit. Lidé vyhledávají zdravou stravu, bio potraviny a přírodní potravinové doplňky. Na trhu však donedávna chyběl prostor, kde byste si mohli namíchat unikátní doplňky stravy podle vlastních fyzických dispozic. Toho se chytla pětice zakladatelů Mixturam.

Na stránkách mixturam.cz si nyní můžete vytvořit vlastní směs vitaminů, bylinek a dalších extraktů v jediné webové aplikaci. Pokud vám namíchaný „elixír zdraví“ nebude vyhovovat, můžete ho do 90 dnů vrátit.

Rádce poradí, co je pro vás vhodné

Na webu Mixturam máte dvě možnosti, jak najít vhodné potravinové doplňky na míru. Můžete zamířit do sekce Co vás trápí. Zde najdete směsi bez zbytečných chemických přísad na velkou řadu nejrůznějších problémů. 

Pokud si nevíte rady, jakou směs objednat, ochotně vám poradí online rádce. Stačí zvolit pohlaví, věk, váhu, výšku a jeden nebo i několik problémů, které vás trápí. Uvedete také alergie a potravinové intolerance a rádce vám namíchá tobolku přesně na míru.

Vše je naprosto bezpečné

Aby byla zajištěna naprostá bezpečnost namixovaných tobolek, Mixturam provádí před jejich výrobou několikastupňové kontroly. Kromě algoritmů, které hlídají maximální dávky a nevhodné kombinace látek, se každá objednaná kombinace navíc posílá i na ministerstvo zemědělství. Zatím se nestalo, že by ministerstvo nějakou směs vrátilo jako nevhodnou. Samozřejmostí je kontrola alergií a potravinových intolerancí.

Kolik to stojí?

Denní dávka potravinových doplňků vás vyjde na 7,90 Kč za den. V jednom balení dodá Mixturam 100 tobolek, což je zhruba 3 měsíční porce vitaminů, minerálů a dalších potřebných látek pro vaše tělo. Zkuste si namíchat mix podle vašich dispozic!

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .