První teambuilding v roce 2017: Jeli jsme si zalyžovat a zdolali Velkou Deštnou

Veronika Čapková 1. 3. 2017
Marketup
Marketup

Každý tým potřebuje dobít baterky, stmelit kolektiv díky všedním i nevšedním zážitkům a načerpat novou energii, která se promění v další kreativní nápady pro naše klienty. Od toho je tu teambuilding, který jsme tentokrát přijeli strávit do Říček v Orlických horách. A jak ten náš první v roce 2017 dopadl?

Odpoledne v den odjezdu na místo činu jsme byli všichni nastoupeni a připraveni. Sbalili jsme si, naložili autíčka a čekali a čekali… jak jinak než na kluky. Nakonec jsme se naštěstí dočkali. 

Marketup

Do hotelu Anenský mlýn v Orlických horách jsme dorazili kolem páté hodiny večerní. Na pořadu dne bylo vybalování a volná zábava, kterou každý využil jinak. Někdo navazoval kontakty u stolu, někdo kolem pingpongového stolu a někdo… Pod stolem nikdo neskončil. Ufff…

P.S. Podobnost členek týmu je čistě náhodná.

Marketup

I přes velkou únavu se nám podařilo ráno vstát a vyrazili jsme na svahy. Pár odvážlivců se rozhodlo věnovat učení jízdě na snowboardu. Postaráte se nám o Bobiky? :-)

Marketup

A jelikož jsme zjistili, že naši klienti si nás najdou všude, rozhodli jsme se dát našemu odpočinku vale a vyrazit zase do Prahy. Tak sbohem a šáteček… Tak horké to nebylo, ale stejně jsme si přišli žádaní a nepostradatelní :D Ahoj Horalky!

Marketup

Večer jsme v sobě objevili talent, o kterém jsme prozatím nevěděli, díky naší HR manažerce Sáře, která se chopila kytary. Hádejte, kdo se letos přihlásí do Hlasu Česko Slovenska? My tedy rozhodně ne :D

Ráno jsme se zabalili na cestu domů a vyrazili si užít ještě poslední fyzickou aktivitu. Plán byl jasný: Zdolat nejvyšší horu Orlických hor, Velkou Deštnou.

Marketup

Po zdolání vrcholu nás čekal trošku kluzký sestup dolů, kde nás čekali naši noví kamarádi. Chtěli jsme si je vzít do Prahy jako nové maskoty firmy, ale nakonec jsme se rozhodli, že jim darujeme život. Takoví jsme prostě my.

Marketup

Náš výlet jsme zakončili na Masarykově chatě dobrým jídlem a pitím, rozloučili se velkým objetím a začali se těšit na příště.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .