Přivítali jsme v týmu zkušeného specialistu a novou stážistku

Eva Řeháková 13. 11. 2015
Marketup
Marketup

Do našeho týmu neustále přijímáme nové posily. Posledním přírůstkem se stal Internet Marketing Specialist Peter Pleško, který je zkušeným online marketérem. Přivítali jsme však také studentku Báru Horanskou, kterou online marketing velice zajímá a chce se v něm na stáži u nás zdokonalit.

Peter nastoupil do MarketUP na pozici Internet Marketing Specialist. Je odborníkem na správu a optimalizaci online inzerce ve vyhledávání, v obsahových sítích a na sociálních sítích. Vlastní certifikace Google Analytics a Google Adwords. Při práci se věnuje studiu marketingu a marketingové strategie.

Před nástupem do MarketUP působil jako PPC specialista v marketingové agentuře v rodném Slovensku. Spolupracoval mimo jiné na projektu Banka Žilina, pro který připravil odborné vzdělávací materiály.

Ve volném čase se Peter věnuje především sportu. Mezi jeho oblíbené aktivity patří skialpinismus, ale nepohrdne ani kvalitní výměnou v badmintonu a tenisu. Kromě toho je velkým fanouškem dobrého filmu, preferuje sci-fi a fantasy. Velkou výzvou, se kterou se momentálně vyrovnává, je vaření.

Nová stážistka Bára pomáhá v MarketUP s přípravou a správou online kampaní. Vlastní certifikaci Google Adwords a Display advertising. Do naší agentury nastoupila po absolvování Google Ground Camp v Budapešti, kde byl MarketUP jednou z partnerských agentur. Zde se poprvé setkala s online marketingem a rozhodla se dále zdokonalovat v tomto směru prostřednictvím stáže u nás.

Studuje v angličtině na Fakultě mezinárodních vztahů Vysoké školy ekonomické v Praze obor International Business. Před nástupem na VŠE studovala rok v Dánsku, půl roku v Belgii a absolvovala marketingovou stáž na Slovensku. Rovněž získala zkušenosti ve startupu zaměřeném na online marketing v umění.

Mezi Bářiny záliby patří sport, zejména běhání, jóga, lyžování a snowboarding, v kterém kdysi závodila. Ráda se učí jazyky, cestuje a poznává nové lidi.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .