Přivítali jsme Sáru a Adama, nové členy týmu

Eva Řeháková 19. 4. 2016
Marketup
Marketup

V MarketUP jsme přivítali dva nové kolegy. HR Managerka Sára se postará o to, aby se naše řady i do budoucna stále rozšiřovaly. Key Account Manager Adam bude dbát na blaho stávajících zákazníků. Seznamte se s nimi!

Sára Škvorová, HR Manager

Sára vystudovala andragogiku a personální řízení na Karlově univerzitě v Praze. Už v průběhu studia začala pracovat v poradenské firmě AID Partners, kde měla na starosti celé HR oddělení. Prováděla vše od náboru, přes rozvoj, pořádání firemních akcí a školení až po hodnocení.

Po této dvouleté zkušenosti a dokončení univerzity nastoupila do britské investiční firmy. Protože jí však práce recruitera, kterou zde vykonávala, připadala příliš jednotvárná, přijala nabídku MarketUP a stala se naší HR Managerkou.

„V MarketUP mám nastavit celé HR oddělení, takže budu hledat nové lidi do týmu a zároveň se starat, aby ti současní byli motivovaní a angažovaní,“ vysvětluje Sára. Ve volném čase ji baví pořádání rozvojových kurzů a teambuildingů nebo lektorování. Miluje sport, od mala provozuje gymnastiku, leze po horách nebo jezdí na kole.

Adam Dušek, Key Account Manager

Adam vystudoval obor marketingové komunikace na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně. Při studiu si vyzkoušel realizaci komunikačních a marketingových strategií pro různé české i zahraniční klienty.

„Také po dokončení studií jsem pracoval převážně v komunikačních agenturách, kde jsem dohlížel na to, aby byly projekty plánovány a realizovány s komunikačním a obchodním úspěchem,“ uvádí Adam. Ve společnosti Comunica se staral o klienty jako Pivovar Samson nebo Česká spořitelna. Později pracoval v digitální agentuře Nobord, kde připravoval a realizoval kampaně pro značky jako Emco, Chupa Chups, Mentos a další.

Své dosavadní zkušenosti chce nyní zužitkovat v MarketUP, kde se bude jako Key Account Manager věnovat především komunikaci se stávajícími klienty a rozšiřování spolupráce s nimi. Volný čas tráví Adam nejraději s rodinou a odpočine si také při sportu, především při fotbalu.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .