Poznamenejte si! Seminář online marketingu 27. února 2014 v Praze

Jan Petrtyl 18. 2. 2014
Marketup
Marketup

MarketUP zve na celodenní seminář na téma Online marketing, který se uskuteční již ve čtvrtek 27. února v prostorách společnosti.

Svět online marketingu uhání mílovými kroky vpřed a objem výdajů do internetové/digitální reklamy dlouhodobě roste. Z pohledu zadavatele má online marketing mnoho výhod, tou hlavní je však skvělá měřitelnost efektivity jednotlivých aktivit.

Díky tomu je možné vynakládat peníze pouze na činnosti, které se vyplatí. Svět internetu je zároveň velmi dynamickým prostředím, v němž neustále dochází ke změnám a inovacím. Proto je nutné být v obraze. Co platilo před čtvrt rokem, nyní nemusí být pravda.

Konkrétní praktické příklady napříč odvětvími

Ve čtvrtek 27. února 2014 v Praze opět pořádáme celodenní seminář o online marketingu, který vás přehledně provede hlavními oblastmi a nástroji marketingové komunikace na internetu. Seznámíte se s jejich výhodami a možnostmi použití; ať již podnikáte na spotřebitelských či průmyslových trzích.

Ukážeme vám inspirující příklady dobré praxe, uvedeme konkrétní možnosti, jak využít internet pro zvýšení obchodní výkonnosti vaší firmy a představíme konkrétní nástroje pro řízení online aktivit. Budeme také čerpat z úspěšných kampaní, které jsme realizovali pro naše zákazníky.

Jste připraveni na mílový krok v online marketingu?

Seminář má výborné reference a doporučují jej všichni, kdo se v minulosti zúčastnili. Těšíme se s vámi na viděnou! Zde se o akci dozvíte více (program, cena, přihláška). 

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .