Patříme mezi nejrychleji rostoucí partnery Googlu v ČR

Miroslav Král 12. 8. 2016
Marketup
Marketup

Máme velkou radost, že jsme vyhráli soutěž Game On od Google Partners. Již druhým rokem se tak řadíme mezi nejrychleji rostoucí partnerské agentury Googlu v ČR a na Slovensku.

Podařilo se nám navázat na vítězství z loňského roku v soutěži Ready to Rock, kdy jsme získali první místo mezi agenturami Agency Accelerate Programu (AAP). I díky tomu jsme vstoupili v říjnu 2015 do elitní kategorie TOP 10 Google Partnerů. V rámci skupiny TOP Google Partnerů vykazujeme nejvyšší meziroční růst.

Marketup

V soutěži Game On byl hodnocen objem investic nových klientů v Google Adwords za druhý kvartál roku 2016. Výhrou je třídenní zájezd na globální Google Partner Summit v centrále Googlu v Kalifornii, kterého se zúčastní nejúspěšnější Google Partneři z celého světa. Tam budeme mít možnost, stejně jako v loňském roce, se seznámit s budoucími trendy v digitálním marketingu, načerpat informace o novinkách, které chystá program Google Partners pro značky a inzerenty v roce 2017. Tyto informace využijeme pro vzdělávací konference, které pod názvem Inspirativní setkání pravidelně pořádáme pro svou klientelu a zároveň je promítneme do tvorby online strategií a digitálních kampaní.

Úzká spolupráce s Googlem nám zajišťuje nejen pravidelnou účast na zahraničních konferencích, ale také workshopy se zástupci Googlu nad přípravou online strategií pro klienty. Máme rovněž přístup k hloubkovým analýzám Google pro různá odvětví a přehled o tom, jak se v nich vyvíjí zákaznické nákupní chování, jaké digitální technologie zákazníci při rozhodování o nákupu využívají a také jak inzerenti tento potenciál využívají. Veškeré nové produkty Google máme k dispozici již v beta verzi, naši klienti tak mají přístupné vždy ty nejnovější technologie.

Patříme rovněž k největším partnerům Google v ČR v oblasti videoreklamy na YouTube. Pro své klienty, TV inzerenty, FMCG výrobce, maloobchodní řetězce, výrobce spotřebního zboží, finanční a vzdělávací instituce jsme realizovali již desítky rozsáhlých video kampaní a od začátku loňského roku aplikuje v řadě z nich unikátní výzkum dopadu video reklamy na chování spotřebitelů, tzv. Brand Lift od společnosti Google.

V současné době máme již více než 40 individuálních certifikací, což nás řadí mezi agentury s nejvyšším počtem certifikací na Google nástroje v ČR. Získali jsme letos označení Premier Google Partner a jsme certifikováni na 4 firemní specializace – Inzerce ve vyhledávací síti, Mobilní inzerce, Videoreklama a Inzerce v obsahové síti. Google nás označil za jednu ze 3 nejrychleji rostoucích partnerských agentur v CEE v roce 2015.

Zatím nemáte stálého partnera pro online marketing? Chcete mít přístup nejnovějším technologiím přímo od Googlu? V MarketUP známe všechny nejnovější trendy. Kontaktujte některého z našich Account Managerů a sjednejte si schůzku

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .