MarketUP se zařadil mezi certifikované agentury Sklik.cz

Eva Řeháková 23. 1. 2017
Marketup
Marketup

Získali jsme prestižní certifikaci od společnosti Seznam, která potvrzuje naše špičkové dovednosti při tvorbě a správě kampaní v reklamním systému Sklik.cz. Zařadili jsme se tak mezi TOP 13 partnerů Seznam v ČR. Co z toho plyne pro naše klienty?

Certifikát Sklik.cz potvrzuje, že certifikovaná agentura vytvoří a nastaví PPC kampaně tak, aby z nich společnosti vytěžily skutečně maximum. Proto se můžete spolehnout, že dostanete vždy ty nejlepší možné výsledky.

„V případě zájmu je pro klienty MarketUP dostupná konkurenční analýza od Seznamu. Přehled, jak si vaše Sklik kampaně vedou ve srovnání s dalšími konkurenty v oboru, vám přinese cenný benchmarking a pomůže nastavit strategii pro další období,“ popisuje další výhody Miroslav Král. 

Správci kampaní certifikovaných agentur se neustále vzdělávají a sledují nejnovější trendy, díky čemuž získáte skutečně kompletní servis. Seznam dbá u všech partnerů na maximální transparentnost, proto navíc do svých kampaní po celou dobu uvidíte.

Společnost každé tři měsíce prověřuje, zdali agentura splňuje podmínky certifikátu. Díky tomu si můžete být jisti, že vaše kampaně jsou v těch nejlepších rukou.

Marketup

Na dortu od společnosti Seznam jsme si skvěle pochutnali. Děkujeme! 

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .