MarketUP realizuje digitální kampaně pro Premium Fashion Brands, Comfor a Sotheby´s Realty

Eva Řeháková 15. 11. 2016
Marketup
Marketup

Seznamte se s našimi 3 novými klienty. Pracujeme pro největší síť prodejen s luxusní módou PREMIUM FASHION BRANDS v Čechách i na Slovensku, pro síť obchodů s notebooky, počítači a další IT technikou COMFOR a prodejce prestižních nemovitostí SOTHEBY‘S INTERNATIONAL REALTY.

Premium Fashion Brands provozuje téměř 30 obchodů s dostupnou luxusní módou v Česku a na Slovensku. V současné době se zastřešuje značky jako Geox, Armani Jeans, Beltissimo, Versace Jeans, Trussardi Jeans a další. Prezentuje světové módní trendy a na českém trhu chystá revoluci ve fashion oblasti. Pro klienta jsme připravili online strategii a vytvořili multikanálové kampaně na propagaci nových kolekcí a zvýšení návštěvnosti obchodů. Součástí je placené vyhledávání, displajové kampaně a reklama na sociálních sítí Instagram a Facebook v ČR i na Slovensku.

Již od srpna patří mezi naše klienty také Comfor, společnost provozující téměř 200 prodejen s výpočetní technikou po celé České republice včetně nejvýznamnějších nákupních center. Kampaň na podporu prodeje notebooků má za cíl zvýšit návštěvnost poboček a zlepšit také povědomí o produktech a službách, které Comfor nabízí. Pro klienta, kterého si zákazníci oblíbili především díky široké nabídce techniky a profesionálním službám, realizujeme kampaně ve vyhledávání, bannerovou reklamu i reklamu na Facebooku. Nyní podporujeme atraktivní akci na 3. rok záruky zdarma na notebooky.

Dalším z našich nových klientů je česká pobočka celosvětové sítě Sotheby’s International Realty®. Lídr v oblasti prodeje a akvizice prestižních nemovitostí využívá naše služby pro propagaci lukrativních nemovitostí v v Praze a společně plánujeme rozšíření spolupráce.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .