MarketUP oslavuje! Zařadil se mezi TOP 10 klíčových partnerů Googlu v ČR

Jan Holeček 16. 11. 2015
Marketup
Marketup

Na Google Agency Day 2015 se sešly nejvýznamnější online marketingové agentury z Česka. Jedním z hlavních bodů programu konference bylo vyhodnocení výkonu partnerských agentur Googlu. Nejvíce na sebe upozornila agentura MarketUP, která jako jediná získala ocenění ve všech třech soutěžních kategoriích – Ready to Rock 2015, Nejvíce certifikovaných jednotlivců a Klíčoví partneři Googlu, mezi které se oficiálně zařadila.

Na konferenci Google Agency Day 2015 se v Praze 10. listopadu setkali zástupci nejlepších partnerských agentur Googlu v ČR. To, že za sebou máme velmi úspěšný rok, bylo vidět i zde. Jako jediní jsme na konferenci byli oceněni ve všech třech soutěžních kategoriích. Které to byly?

Marketup

Diplomy od Googlu za úspěch ve všech třech soutěžních kategoriích.

600 partnerských agentur Googlu v ČR, 10 z nich klíčových

Google má v České republice více než 600 digitálních agentur registrovaných v programu Google Partners, z nichž je 150 certifikovaných. Mezi hlavními cíli, o které jsme tento rok usilovali, byla i kvalifikace mezi top 10 klíčových partnerů Googlu v ČR. A to se podařilo.   

Je to doma!

Tento úspěch byl dosažen díky úspěšné spolupráci MarketUP s významnými klienty z řad TV inzerentů, maloobchodních řetězců, FMCG výrobců i B2B firem a multikanálovým digitálním kampaním, které jsme pro ně v roce 2015 realizovali.

Miroslav Král, Managing Partner MarketUP, k tomuto úspěchu uvádí: „Máme velkou radost, že se nám podařilo během jednoho roku zařadit mezi klíčové partnery Googlu. Naším dlouhodobým cílem je být preferovaným partnerem významných značek pro digitální marketing u nás i v zahraničí. Úzká spolupráce s Googlem, největším globálním hráčem na poli digitální reklamy, je jedním ze základních kamenů naší strategie. Našim klientům zajistí přístup k nejnovějšímu know-how, oborovým analýzám, přednostnímu využití novinek v digitální reklamě a společnému plánování digitální strategie pro jejich úspěšný růst.”

Marketup

Managing Partner MarketUP, Tomáš Ševčík (třetí zleva), během panelové diskuze na Google Agency Day 2015.

Vítězství v soutěži Ready to Rock 2015  

Z Google Agency Day jsme si odnesli také ocenění za vítězství v soutěži Ready to Rock 2015, konkrétně v její hlavní kategorii Rock the Sales. V té byl hodnocen celkový spend nových klientů v Google Adwords za druhý kvartál roku 2015. Tento spend měl MarketUP ve své kategorii Accelerate Partners jasně nejvyšší a proto se zúčastnil jako výherce v září 2015 globálního AllStars Summitu v centrále Google v Silicon Valey, uspořádaného pro 350 nejvýznamějších partnerů Google z celého světa.

Agentura s nejvíce Google certifikáty v ČR

Také ve třetí kategorii byl MarketUP, tentokrát společně s agenturami H1 a B2B Group, oceněn jako agentura s největším počtem držitelů Google certifikátů v ČR. Certifikace Google AdWords a Google Analytics jsou profesionální akreditace nabízené společností Google uživatelům, kteří prokáží znalosti základního i pokročilého používání služby AdWords a Analytics. Certifikovaných jednotlivců máme ve svém týmu celkem 14 s více než 40 individuálními certifikacemi z oblastí fundamentals, search, display, video, mobile, PLA a analytics.

Marketup

MarketUP má ve svém týmu 14 certifikovaných jednotlivců s více než 40 individuálními Google certifikacemi.

Foto: Jan Holeček

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .