MarketUP je partnerem Google s vysokým potenciálem růstu

Tomáš Ševčík 10. 2. 2015
Marketup
Marketup

MarketUP byl na konci roku 2014 vybrán společností Google do skupiny Google Partnerů s vysokým potenciálem růstu. Stali jsme se součástí Google Agency Acceleration Programu.

Základní parametry pro výběr do úzké skupiny certifikovaných partnerů byly tyto:

  • Kvalita kampaní a počet certifikovaných specialistů

  • Plány a ambice společnosti

  • Vývoj objemu financí na spravovaných reklamních účtech Google Adwords

V tomto roce nás tedy čeká bohatý program pro akceleraci našeho růstu v poskytovaných reklamních službách Google, rozdělený do tří základních kategorií:

1. Business Support

V této sekci absolvujeme několik vzdělávacích seminářů, zaměřených na řízení firmy. Zároveň budeme moci naši strategii a obchodní plány konzultovat s profesionálním koučem.

2. Education

V rámci této kategorie získáváme garantovaný přístup na Google akademie pro naše specialisty. Samozřejmostí je možnost účastnit se webinářů týkajících se jak stávajících, tak nových reklamních služeb pod značkami Google a YouTube.

3. Incentives

Tato část programu nám umožní účastnit se několika konferencí pro Google Partnery, a to i na evropské úrovni. Navíc se zapojíme do mnoha soutěží o zajímavé ceny, které bude Google organizovat pro své partnery v programu Agency Acceleration.

Na tento vzrušující rok s Google se velmi těšíme a věříme, že tento program ještě urychlí náš posun v žebříčku Google Partnerů mezi absolutní špičku.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .