market UP se stal partnerem společnosti Leady

Barbora Votavová 16. 6. 2013
Marketup
Marketup

V červnu jsme se stali autorizovanými partnery pro prodej a nasazení systému Leady, atraktivního marketingového nástroje.

Systém Leady je marketingový a obchodní nástroj, který vám pomůže identifikovat firemní návštěvníky vašeho webu, aniž by na něco klikli nebo cokoliv vyplnili. Poskytne vám zajímavé a praktické informace o jejich chování. Dozvíte se například o jaké produkty či služby projevili zájem, jak dlouho se na stránkách zdrželi a předá vám na ně ověřené kontakty. Zároveň vám poskytne další důležité informace jako je obrat společnosti, počet jejich zaměstnanců, obor činnosti, adresu, telefon, email a mnoho dalšího.

Nástroj lze také použít pro měření efektivity marketingových kampaní. Díky Leady zjistíte, které z oslovených firem po odeslání nabídky navštívily váš web, aby si zjistily více informací o nabízených produktech či službách. Získané kontakty lze také filtrovat podle projeveného zájmu, velikosti, obratu firmy nebo jejího oboru. Je možné jej propojit i s CRM systémy (aktivní zasílání informací na denní bázi).

Aplikace Leady je vhodná především pro společnosti působící v B2B segmentu.

Pokud máte ohledně systému Leady jakýkoliv dotaz, neváhejte se na nás obrátit.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .