Druhý teambuilding v roce 2017: 60 km v nohách

Dominika Schmidtová 27. 5. 2017
Marketup
Marketup

Na druhý letošní teambulding jsme společně vyrazili směr Jizerské hory, kde nás čekaly 2 dny zábavy i vyčerpání. Zajezdili jsme si v Singltrek pod Smrkem a pak jsme si užili společnou tůru.

Ve čtvrtek ráno jsme z Prahy vyrazili přímo do Nového Města pod Smrkem, kde se nachází síť stezek speciálně projektovaných pro terénní cyklistiku. Singltrek pod Smrkem nabízí 80 kilometrů dlouhých tras ve čtyřech stupních obtížnosti.

Marketup

Celou dobu jsme jezdili překrásnou divokou přírodou severských svahů Jizerských hor. Měli jsme docela štěstí, že nám nepršelo. I když i v tomhle případě jsme byli taky zacákaní od bláta až za ušima. Na kolech jsme našlapali v prvním okruhu 17 km. Někteří si cestu ještě protáhli o dalších 12 km. 

Marketup

K večeru jsme vyrazili směr Hejnice, kde jsme se ubytovali v doslova malebné chalupě, která byla zařízena v příjemném staročeském stylu. Chalupa Pod nosem byla téměř na samotě, takže jsme si užívali krásného klidu a přírody. 

Marketup

V pátek nás naše milovaná Sára takticky rozdělila do dvou skupin. Připravila totiž takovou bojovku. Měli jsme za úkol ujít 25 km a v průběhu té krásné cesty vyplnit několik zajímavých a samozřejmě i záludných úkolů. 

Tým Žlutých (zleva Lucia, Lenka, Láďa, Domís, Martin, Janča, Jirka a Mirek)

Marketup

Tým Modrých (zleva Jirka, malá Lenka, Ála, Vrti, Sára, Matouš, Gábi a Tomáš fotí)

Marketup

Kromě toho, že jsme občas pěkně blbi, tak jsme si užívali i krásy přírody kolem nás. 

Marketup

Celá cesta byla docela náročná. Občas přišly těžší chvíle, ale nikdo se nevzdal. Jako první do cíle dorazil tým Žlutých, o hodinu později přišel tým Modrých. Bylo nám jich docela líto, protože jako jediní za celý den stihli několik deštivých přeháněk. Ta poslední trvala 3 hodiny. 

Celý páteční večer jsme si povídali a relaxovali. Druhý den jsme si dali výbornou snídani, o kterou se postaral Láďa se Sárou, pak jsme si došli projít Hejnici a vyrazili jsme směr Praha. 

Další teambuilding nás čeká sjezd vody na Berounce. To bude pohodička. 

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .