Co je nového v Marketupu: teambuildingy, benefity a interní školení

Marketup 20. 11. 2022
Marketup
Marketup

Život v Marketupu, to není jen intenzivní práce pro naše klienty. Abychom nabrali energii na další společné výzvy a zároveň utužili partu, podnikáme spoustu aktivit.

V září jsme se vydali na teambuilding, což byl ideální způsob, jak se seznámit se zástupem nových posil, které jsme přivítali do týmu projektových manažerů a specialistů. Kromě toho jsme mohli nahlédnout blíže na práci lesníků a co obnáší péče o lesní porosty. 

Naše týmová sehranost se tak mohla po čase projevit nejen na klientských projektech, ale i u sázení stromků nebo odklízení dřevin, při kterém jsme se pěkně zapotili. Když se totiž rozdělíte na dvě „soupeřící“ party, snažíte se trumfnout tu druhou a podporujete zdravou soutěživost. A samozřejmě nechybělo ani opékání buřtů!

Marketup

A protože se nám pomalu blíží zima, nemůžeme se dočkat dalšího teambuildingu, kde nás budou čekat zimní radovánky, lyžování a spousta týmových her.

Kromě toho nás potěšilo rozšíření nabídky firemních benefitů. Léto a plný mrazák nanuků vystřídal s příchodem sychravého počasí nový benefit ve formě výběrové kávy a čajů. Kdo má rád (nealko) bublinky, ocení kuchyňský přírůstek v podobě sodastreamu.

A když si chceme odpočinout od vysedávání u počítače, zapadneme do nového masážního křesla. Abychom si užili i mimo práci, máme k dispozici volné vstupy do zoologické i botanické zahrady, divadla nebo kina. 

Novinkou jsou také pravidelná tematická interní školení, kde si rozšiřujeme profesní obzory, a také společné snídaně, které každý měsíc připravuje jiné oddělení. Postupně jsme se tak propracovali od kupovaných chlebíčků až po kynuté domácí šneky a avokádové toasty. Uvidíme, kam se gastronomicky posuneme dál!

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .