Web market UP ocenila porota mezinárodní kreativní sítě Behance

MarketUP 12. 5. 2013
Marketup
Marketup

Porota populární celosvětové platformy pro designery Behance, která se skládá ze zkušených tvůrců, vybrala nový design webových stránek market UP do výběrové profi galerie Web Design Served. Tato inspirativní galerie představuje nejlepší práce v oblasti moderního webdesignu.

Na kompletní prezentaci našeho webu v galerii Web Design Served se můžete podívat ZDE.

Behance lze popsat jako celosvětovou sociální síť pro designery a jiné kreativce. Umožňuje vytvoření vlastního profilu s galerií projektů a stát se součástí komunity designérů z celého světa. Uživatelé mohou jednotlivé tvůrce sledovat, vyhledávat, navazovat kontakty, shánět zakázky nebo se jen inspirovat. Designéři mají díky Behance možnost získat zpětnou vazbu na své díla a prezentovat je prostřednictvím různých mobilních platforem. Kreativní sociální síť Behance, která funguje už šest let, nedávno koupila společnost Adobe. Technologie Behance mají vytvořit základ pro platformu Adobe Creative Cloud.

Novou webovou prezentaci market UP jsme spustili poslední den loňského roku. Protože jsme si vědomi, jak důležité jsou internetové stránky, obzvlášť pokud působíte v oblasti online marketingu, dali jsme do toho maximum. Na novém webu jsme pečlivě pracovali společně s týmem Striker Digital, který odvedl skvělou práci.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .