Zajišťujeme online marketing pro Jablotron a Hilti

Eva Řeháková 8. 4. 2015
Marketup
Marketup

Představujeme vám naše nové klienty, společnosti Jablotron a Hilti. Obě významné firmy podporujeme v tvorbě online strategie, realizaci PPC kampaní i dalších online marketingových aktivitách.

Lepší bezpečnost pro nejmenší i seniory

Se společností Jablotron jsme navázali spolupráci hned na několika projektech. Prvním z nich jsou telefony pro seniory, doplněné bezpečnostním náramkem na ruku. Ty zajišťují starším lidem možnost přivolat si okamžitou pomoc, ať jsou kdekoliv. Připravili jsme optimalizaci pro webové stránky www.phone-granny.com a podpořili tím návštěvnost z vyhledávačů.

Za pomocí multikanálových kampaní podporujeme také prodej bezpečnostních alarmů pro nejmenší. Monitor dechu pro kojence nanny.cz hlídá pravidelné dýchání miminka v průběhu celé noci a zajišťuje tím rodičům klidný spánek. 

Společně připravujeme rovněž další projekt na podporu automatizace v domácnostech, rodinných domech i firmách.

Společnost Hilti CEE sází na online marketing s MarketUP

Společnost Hilti je světovým dodavatelem technologií pro stavební průmysl a je zastoupená ve více než 120 zemích. HILTI CEE si zvolilo MarketUP jako dodavatele veškerých online marketingových služeb pro Českou republiku a Slovensko. Jedná se o pilotní projekt online marketingové komunikace značky v rámci Evropy.

Součástí plánované online komunikace jsou i videokampaně na YouTube, které jsme doporučili klientovi po shlédnutí videoobsahu na jeho mezinárodním YouTube kanálu. Hilti má natočena skvělá videa která mají velký potenciál zaujmout jejich potenciální zákazníky. Podívejte se na jedno z nich a posuďte sami.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .