Blog

Miroslav Král 4. 1. 2014 Zpět

Vzpomínka na naše začátky v pražském HUBu

Vzpomínka na naše začátky v pražském HUBu

Před necelými 4 lety jsme začali psát historii MarketUP v cooworkingovém prostoru HUB na pražském Smíchově. Skvělá atmosféra místa, přátelské prostředí a podnikatelský ruch rodících se firem a start-upů nám dodával energii a inspiraci.

V HUBu naše firma strávila první 3 roky své existence a vzpomínka na skvělé kolegy, HUB zakladatele a přátele již v nás navždy zůstane. Potěšil nás proto článek o HUB na HRkavarna.cz, který nás zařadil mezi success stories, tedy podnikatelské příběhy, které v HUBu vyrostly z malých start-upů do úspěšných firem.

 Celý článek si můžete přečíst zde: HUB Praha - síla kolektivní inspirace

Líbil se Vám tento článek? Odebírejte novinky zdarma
Štítky
Nejnovější příspěvky

Dopady GDPR na digitální marketing

GDPR je v poslední době velmi aktuální a diskutované téma. Většina odborných článků, seminářů a konferencí se však tohoto tématu dot…

20. 3. 2018

Digitálním nomádem v Asii: O práci, cestování a životě v pomalejším tempu

Jaké jsou zkušenosti našeho kolegy, projektového manažera Michala Vrtišky, který se rozhodl pracovat dlouhých 6 měsíců na dálku z Asie? Se…

16. 3. 2018

Posily realizačního oddělení Lenka a Radek: O datové analytice, Googlu a vtipech na Slováky

Do realizačního oddělení nastoupily dvě nové tváře. Jací jsou, kde se tu vzali a jaké mají plány?

14. 3. 2018

10 tipů, jak zlepšit svůj osobní profil na Linkedinu

S největší pravděpodobností už na Linkedinu máte založený profil, stejně jako 500 milionů lidí na celé planetě a 1,3 milionů našich sp…

13. 3. 2018

Klienti jsou s našimi službami spokojení, prokázal nedávný průzkum.

Jak klienti hodnotí naše služby? I v tomto pololetí jsme obdrželi velmi pěkný výsledek v hodnocení Net Promoter Score.

26. 2. 2018

Instagram tip: Naučte se pořizovat zdařilejší fotky jídla

Pořizování atraktivních fotek s jídlem se pomalu stává součástí výbavy základních dovedností marketingové gramotnosti. Zejména, pokud …

23. 2. 2018