Už druhý rok na Digijobs. Lovíme talenty nejen na fotbálek!

Eva Řeháková 17. 4. 2017
Marketup
Marketup

Jelikož se nám na loňském veletrhu práce v online marketingu Digijobs podařilo ulovit dva nové kolegy, nesmíme samozřejmě chybět ani letos. V čele s naší HR Managerkou Sárou už chystáme program, který snad trumfne i předchozí ročník!

Pracovní veletrh Digijobs, který vznikl v dílně pořadatelů Marketing Festivalu a Digisemestru, má za úkol propojit ty nejzajímavější zaměstnavatele se zájemci o práci v online marketingu. Letošní ročník se bude konat 3. května v prostorách Nákladového nádraží Žižkov a představí patnáct zaměstnavatelů z řad agentur i známých značek.

Marketup

První Digijobs se konal v roce 2016 v prostorách Radlické kulturní sportovny. Zdroj: Digijobs.cz

Jak probíhal loňský ročník?

Na stánku MarketUP jsme se v loňském roce seznámili s desítkami zajímavých mladých lidí, z nichž mnozí měli zájem s námi pracovat. Příjemně jsme si popovídali, představili naši firmu a za pojídání čokoládových bonbónů zodpověděli všechny dotazy zájemců. Nakonec jsme uspořádali soutěž o vouchery do oblíbené restaurace Brasileiro, která probíhala jak jinak než online.

Přijďte za námi na fotbálek!

Celé odpoledne jsme si skvěle užili a věříme, že letošní ročník bude ještě o stupínek lepší! Připravujeme pro návštěvníky „chillzónu“, kde nebude chybět stolní fotbálek o ceny, drobné občerstvení a především pořádná pohoda. My už trénujeme, tak nepodceňte přípravu! (Ne nebojte, necháme vás vyhrát ;-))

Marketup

Na stánku MarketUP jsme rozdávali brožury o naší agentuře, ale také bonbóny, úsměv a dva vouchery do Brasileira. Zdroj: Digijobs.cz

Kdo by neměl na Digijobs chybět?

Digijobs je určen především těm, kdo mají zájem o práci v online marketingu. Ať už se jedná o studenty, absolventy nebo zkušené marketéry. Pracovních příležitostí nabídne víc než dost. Mohou se na něj však vypravit i lidé z marketingu, kteří práci momentálně nehledají. Ti budou mít možnost potkat se s dalšími odborníky z oboru a příjemně si popovídat třeba u kávy.

Více si o veletrhu Digijobs můžete přečíst na blogu pořadatele Jindřicha Fáborského.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .