Třetí teambuilding roku 2016: Navštívili jsme Děčín i České Švýcarsko

Eva Řeháková 19. 6. 2016
Marketup
Marketup

Protože nás odpočinek na teambuildingu vždy nakopne k vyšším výkonům v práci, vyrazili jsme v tomto roce již na třetí firemní výlet. Tentokrát jsme si užili slaňování a výlet kolem Pravčické brány.

Původně bylo na pořadu prvního dne slezení Ferraty v Děčíně, které všechny velice lákalo. Nakonec nás však na horolezeckou stěnu kvůli nepřízni počasí nepustili a my se museli spokojit s výstupem na Pastýřskou stěnu po klasické lesní cestě.

Marketup

V čem už nám nepřízeň počasí nezabránila, bylo slaňování ze skalní římsy dolů. Někteří z nás se nejprve trochu zdráhali, ale jakmile se slanili první odvážlivci, šlo vše jako po másle.

Marketup

Při slaňování nám pořádně vyhládlo, proto jsme si opravdu užili pravý venkovní oběd – buřty a hermelíny na grilu se skvělými domácími omáčkami. Po obědě jsme se vydali na cestu k nedalekému hotelu, kde nás čekalo ubytování.

Marketup

Naše HR manažerka Sára si na odpoledne připravila hromadné firemní hry, jejichž účelem bylo vzájemně se lépe poznat. Ač jsme se těchto aktivit všichni zpočátku obávali, nakonec to byla docela zábava, protože na povrch vyplula spousta zajímavých informací :-) Po odpoledním programu nám číšníci v místní restauraci naservírovali skvělou večeři a posezení u piva a vína se klasicky protáhlo až do časných ranních hodin. 

Marketup

Ani druhý den jsme si od fyzické aktivity neodpočinuli. Vyrazili jsme na výlet do nádherného Národního parku České Švýcarsko.

Marketup

Pohled na Pravčickou bránu byl úchvatný. České Švýcarsko patří nepochybně k jednomu z našich nejkrásnějších Národních parků.

Marketup

Na lodičkách v Hřensku jsme všichni s nastraženýma ušima poslouchali povídání pana převozníka o kamenech okolo, které na sebe braly podobu různých postav, zvířat a kdoví čeho ještě.

Marketup

Po delším čekání na autobus a problémech se signálem, kvůli kterým nebylo možné dovolat se našemu panu řidiči, jsme úspěšně vyrazili na cestu do Prahy a zakončili tak náš výlet. 

Marketup

Více fotek z posledního teambuildingu najdete ve fotoalbu na Facebooku.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .