Předáváme své zkušenosti: Přednáška pro studenty ČZU v Praze

Jana Plháková 28. 11. 2018
Marketup
Marketup

Jsme přesvědčeni o tom, že je velmi důležité vychovávat budoucí talenty. Proto jsme byli rádi, když přišla žádost od České zemědělské univerzity. Pro studenty jsme uspořádali dvě přednášky, které se týkaly základů SEO, PPC, display reklamy a remarketingu.

A vyslali jsme ty nejpovolanější – Michala Vrtišku, který šéfuje performance a branding týmu, a zkušené PPC specialisty Tomáše Hurta a Káťu Bórikovou.

Našim cílem bylo předat informace o tom, jak jednotlivé systémy fungují a jaké taktiky je dobré využívat. Zaměřili jsme se také na to, podle jakých kritérií vybrat online agenturu a jak nastavit podmínky spolupráce. Účast byla překvapující, celkem dorazilo 160 studentů.

Při první přednášce prošli Michal s Tomášem téma vyhledávání. Michal se věnoval základům SEO a jeho dopadu na neplacené vyhledávání, Tomáš principům a struktuře PPC kampaní. Následující týden dorazila na ČZU společně s Michalem Káťa, aby se studenty probrali téma display reklamy.

KPI jsou klíčem k úspěšnému vyhodnocení

Kromě konkrétních příkladů a ukázek jsme nezapomněli ani na model SEE–THINK–DO–CARE. Do něj jsme zasazovali jednotlivé taktiky a formáty do kontextu. Nechybělo ani vyhodnocování kampaní, aby studenti získali přehled o tom, která KPI jsou u jednotlivých taktik či formátů klíčová.

Bylo to milé zpestření naší práce a už teď se těšíme na další podobné akce.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .