Od října budeme sídlit v Paláci Anděl přímo na Andělu

Eva Řeháková 26. 9. 2016
Marketup
Marketup

Pro všechny naše klienty a obchodní partnery máme dobrou zprávu. Od 1. 10. 2016 měníme působiště a nově nás najdete v budově Paláce Anděl naproti OC Nový Smíchov na Praze 5!

Administrativní budova Paláce Anděl se nachází v nejžádanější smíchovské lokalitě v sousedství Obchodního centra Nový Smíchov. Budeme sídlit v těsné blízkosti předních českých i světových firem a moc nás těší docházková vzdálenost do Googlu nebo Seznamu, kde se často účastníme různých školení a workshopů.

Marketup

Zdroj: www.palacandel.cz

Naše nové kanceláře se budou nacházet ve třetím patře moderní administrativní budovy. Těšíme se na větší prostor včetně několika meeting roomů, kde budou probíhat schůzky s našimi klienty a obchodními partnery. K dispozici budeme mít také odpočinkové zóny, a pokud zrovna nevyrazíme na společný oběd do některého z nejbližších podniků, oceníme podstatně větší kuchyňku a jídelní prostor.

Marketup

Zdroj: www.palacandel.cz

Pro naše klienty a partnery z toho plyne několik důležitých věcí. První z nich je dostupnost. Pokud se k nám vydáte autem, parkování je možné v těsném sousedství v OC Nový Smíchov, kde jsou první 3 hodiny zdarma. Snadná je však také doprava pomocí MHD. Kromě metra je na Andělu spousta zastávek tramvají, které sem směřují z různých směrů a koutů Prahy (5, 9, 10, 16, 20 aj.).

Další podstatnou informací je změna fakturační adresy. Změňte si prosím naši adresu na veškerých dokumentech.

Naše nová adresa:

MarketUP s.r.o. Plzeňská 345/5 Praha 5, 150 00

Marketup

Těšíme se na vaši brzkou návštěvu v našich nových kancelářích!

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .