Blog

MarketUP 9. 6. 2014 Zpět

OBRAZEM: První letošní grilování na terase v MarketUP

FOTO: Grilování v MarketUP

Ve čtvrtek 5. června jsme se rozhodli v MarketUP zůstat o něco déle než obvykle a strávili jsme příjemný večer grilováním na naší terase s výhledem na Prahu. Jak je patrné z fotografií, díky dobré náladě se posezení protáhlo až do nočních hodin.

Od zeleninových dobrot přes ryby až po pořádné vepřové flákoty. Tak vypadala první letní grilovačka, na které nesměl chybět ani soudek piva. Ano, přiznáváme. K několika kouskům z grilu připomínající spíše brikety se na konec nikdo neměl, ale aspoň se máme v čem zdokonalovat! :-) 

Grilování v MarketUP

Grilování v MarketUP

Více fotografií si můžete prohlédnout v albu na našem Facebooku.  

Líbil se Vám tento článek? Odebírejte novinky zdarma
Štítky
Nejnovější příspěvky

Ohlédnutí za rokem 2017: Práce, úspěchy a legrace

Další rok je skoro za námi a když se ohlížíme zpátky, je jasné, že byl našlapaný významnými událostmi. Rozhodli jsme se vám proto seps…

19. 12. 2017

BEST OF CONTENT 2017: 30 Okamžiků, kdy jsme si získali klienta i jeho zákazníka

Rok se nám pomalu chýlí ke konci a tak bychom se s vámi rádi podělili o nejlepší social příspěvky, které se nám ve spolupráci s našimi …

18. 12. 2017

Znáte Jablotron? Aneb jak v onlinu úspěšně zvýšit povědomí o vaší značce

V agentuře často od klientů slýcháme, že by se rádi orientovali pouze na výkon. Cílem každé firmy je generovat zisk a to je i úkolem perfo…

15. 12. 2017

Jak na community management na sociálních sítích?

Komunikovat se svou oblíbenou značkou přes sociální sítě je dnes pro většinu lidí pohodlnější a samozřejmější, než si zavolat na inf…

13. 12. 2017

Obsahová strategie pro rok 2018 a jak na ní

Obsahový marketing je nedílnou součástí marketingových strategií. A právě teď přišel čas zamyslet se nad obsahem, který budete publikova…

11. 12. 2017

3 tipy jak využít online při náboru zaměstnanců

Potřebujete rozšířit řady svých kolegů a přemýšlíte, jak potencionální kandidáty oslovit? Svět se díky moderním technologiím neust…

5. 12. 2017