Náš výlet do offlinu: Kinospot pro ECCO

Andrea Marešová 11. 1. 2019
Marketup
Marketup

Jak říkáme u nás v MarketUP – poptávka je dar. Jsou ale poptávky, u kterých nás vedle vděčnosti zachvátí také radost a vzrušení. Přesně tak to bylo, když se nám ozvala společnost KRM s.r.o. s poptávkou na tvorbu 20s kino spotu pro módní značku ECCO.

S tvorbou videí pro online prostředí máme hodně zkušeností. Tou dobou posílil náš tým ostřílený Art Director Tomáš, který se pohyboval i v offline prostředí, proto jsme obratem na poptávku kývli. Zadání nebylo jednoduché – cílem byl kino spot, který vzbudí emoce a zároveň podpoří prodej.

Při idea-makingu jsme vycházeli z filosofie značky ECCO, která propojuje nejnovější technologie s přírodními materiály. Proto jsme se rozhodli, že spot musí být moderní, produktově zaměřený a se skvělou hudbou. Klientovi jsme představili dva koncepty a vítězný rozpracovali do několika variant. Pak už zbývalo vybrat hudbu. Vsadili jsme na dubstep, který měl v kinosále rozproudit emoce všech divaček.     

Kinospot běžel na podzim v sítích Cinema City v České republice, na Slovensku a v Maďarsku. Návštěvníci filmu, před kterým byl spot vysílán, obdrželi slevový voucher do prodejen ECCO. Podle slov klienta se jednalo o velmi úspěšnou a hlavně rentabilní akci.

Veronika Šimánková, Regional Marketing Manager East/South Europe ke spolupráci dodává: „Kino reklama je výborné médium – zastihne vás v uvolněné náladě, kdy se chcete bavit a užíváte si svůj volný čas. Na velkém plátně vypadá vše tak nějak magicky a když spot podtrhnete skvěle vybranou hudbou, výsledný zážitek je k nezaplacení. MarketUP nejenže v rekordně krátké době vytvořil spot, který splňoval vše výše zmíněné, realizační tým nám navíc poskytl podporu nad rámec běžných pracovních povinností, a to vše s nesmírnou ochotou a naprostou profesionalitou.“

A jak kino spot vypadal? Podívejte se na video níže.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .