MarketUP má ve svém týmu dvě nové posily!

Jan Holeček 7. 10. 2015
Marketup
Marketup

MarketUP posílili další dva noví kolegové, SEO specialista Jan Panský a Přemek Unger, který nastoupil na pozici Internet Marketing Specialist. Oba se hned od prvního dne pustili s vervou do práce! Co konkrétně mají v MarketUP na starost?

Honza, který do MarketUP nastoupil na pozici SEO specialisty, pracuje na optimalizaci webových stránek, aby byly ve vyhledávačích co nejlépe dohledatelné. Zároveň zajišťuje, aby byl obsah webů atraktivní a zvyšovala se tak jejich návštěvnost.

Vedle toho Honza ještě letos nastupuje do 3. ročníku Vysoké školy ekonomické v Praze, kde studuje obor aplikovaná informatika. Právě zde v průběhu studia při návštěvách přednášek zaměřených přímo na problematiku SEO získal velký zápal pro online marketing. „Tento obor jsem si zvolil hlavně z toho důvodu, že je více technický než ostatní oblasti online marketingu, a právě to mě na tom nejvíce baví,” říká Honza.

Mezi jeho hlavní koníčky patří cestování a basketbal, který hraje závodně. Pravidelně navštěvuje zápasy české Národní basketbalové ligy NBL a sleduje americkou basketbalovou ligu NBA.

Přemek má v MarketUP jako Internet Marketing Specialist na starost plánování PPC kampaní a komunikaci s klienty, s čímž má bohaté zkušenosti z minulosti.

Již od střední školy se Přemek pohyboval ve světě obchodu. Naposledy působil jako Sales Manager ve velkém pražském fitness a wellness centru, kde měl na starost prodej, obchodní jednání a péči o stávající klienty, což nyní úspěšně využívá v MarketUP. „Do online marketingu jsem se vrhl kvůli tomu, že v něm vidím obrovskou budoucnost. Je to nesmírně dynamicky se rozvíjející oblast,” dodává Přemek.

Ve volném čase se věnuje běhání, posilovně, čtení a rodině. Letos plánuje začít hrát golf.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .