MarketUP blog byl vyhodnocen jako nejaktivnější mezi online agenturami v ČR

Miroslav Král 30. 11. 2013
Marketup
Marketup

Webový portál Včeliště.cz který zmapoval 122 českých zdrojů o SEO a internetovém marketingu, připravil přehled nejaktivnějších blogů o internetovém marketingu v ČR. Na poli agentur se jsme se umístili na 1. místě, a za námi tak zůstaly firmy jako H1, Shoptet apod.

Rovněž i náš e-book  7 kroků pro úspěch na webu a sociálních sítích, se umístil mezi nejlepšími e-booky v ČR o internetovém marketingu.

Přehled nejaktivnějších blogů je rozdělen na kategorii agentur, kategorii blogů o SEO a kategorii blogů o internetovém marketingu. Pořadí bylo sestaveno podle počtu příspěvků v blogu za 1. polovinu roku 2013. V kategorii agentur se MarketUP umístil na 1. místě.

Děkujeme všem našim zaměstnancům, kteří do blogu přispívají a zejména Báře Votavové, která se o blog aktivně stará a přispívá největším počtem příspěvků.

Webový portál Včeliště.cz rovněž  zmapoval nejlepší e-booky o internetovém marketingu v ČR. Mezi nimi se umistil i náš e-book 7 kroků pro úspěch na webu a sociálních sítích,  který můžete získat snadno a zdarma i vy – stačí se přihlásit k odběru novinek na našem webu na žluté liště vlevo a e-book vám obratem zašleme na e-mail.

Další zajímavé e-knihy o SEO, obsahovém a internetovém marketingu z dílny specialistů si můžete stáhnout přímo na portálu Včeliště.cz

Podrobnou infografiku najdete ZDE.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .