Léto 2015 v MarketUP aneb jak čerpáme síly pro vaše kampaně

Eva Řeháková 12. 8. 2015
Marketup
Marketup

Léto jsme si v MarketUP pořádně užili. Sbírali jsme inspiraci pro klienty, kde jsme mohli. Přinášíme vám výběr snímků, které se nám podařilo zachytit!

Copywriterka Eva procestovala o dovolené Ameriku. Sestoupala například do indiánské vesnice v Grand Canyonu, protočila dolary v Las Vegas a navštívila divadelní představení Blue Man Group v Chicagu. Následující fotografie je z Arches National Parku ve skalnatém Utahu.

Marketup

Tomáš Ševčík s rodinkou vyrazil nejprve do hor k jezeru Weissensee (1000 m.n.m.), kde zdolali několik vrcholů a ujeli přes 100 km na kole.

Marketup

Pak se vydali relaxovat k moři na ostrov Elba. Ani tam si neodpustili navštívit nejvyšší horu Monte Capane a podniknout několik výletů pěšky i na kole. Koupání a šnorchlování na Laconella beach ale samozřejmě převládalo. Po zpáteční cestě se ještě stavili v Pise zkontrolovat úhel náklonu věže a po horkém dni se zchladili v Lago di Garda.

Marketup

Account Managerka Kristina vyrazila na aktivní dovolenou do Španělska. Okolí městečka Benicassim poznávala především ze sedla kola, následující fotografii pořídila na projížďce po pobřeží. Několik slunečných dnů strávila také odpočinkem na pláži a plaváním v moři.

Marketup

Náš copywriter a PR Online Specialista Honza zavítal do afrického Tuniska, kde procestoval téměř celou zemi. Aby dokonale nasál atmosféru a zapadl mezi místní, vyzkoušel si tradiční tuniské oděvy.

Marketup

Na velbloudovi jménem Adbul pak zavítal i do nitra ohnivé Sahary.

Marketup

Přemek, který je naším novým přírůstkem do týmu Internet Marketing Specialistů, se chce stát golfovým hráčem, proto pilně pracoval na zelené kartě a většinu letošní dovolené strávil tréninkem. Z odpaliště si odskočil na High Jump 2015, kde ho můžete vidět na druhé fotce s přítelkyní.

Marketup

Student Jakub, který je pravou rukou naší office manažerky a aktivně pomáhá také specialistům s kampaněmi, se na pořádnou dovolenou zatím chystá a vyhlíží levné letenky. O víkendech však nelení a tráví je aktivně v Krušných horách. S přítelkyní vyrazil například na Klínovec.

Marketup

Jak jste strávili letní dovolenou vy? 

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .