Google Bootcamp: MarketUP radí předním agenturám, jak dělat online marketing

Jan Holeček 10. 3. 2016
Marketup
Marketup

Vrcholní představitelé 80 perspektivních partnerských agentur Googlu z České a Slovenské republiky v čele se 4 klíčovými Google partnery. Ti všichni se na konci února sjeli na vzdělávací konferenci Bootcamp pořádanou společností Google. Na setkání vystoupili významní řečníci včetně Mirka Krále z MarketUP, který sdílel s ostatními agenturami své zkušenosti, jak vybudovat úspěšnou digitální agenturu.

Hlavní myšlenkou Google Bootcampu je motivovat a vzdělávat středně velké české a slovenské partnerské agentury Googlu, které v současnosti mají největší potenciál růstu.

Na konferenci tak vystoupili nejen experti na online marketing z Čech i Evropy, včetně Davida Špinara, Head of Performance pro český trh společnosti Google, a Petra Šmída, marketingového manažera Googlu pro střední a východní Evropu, ale také špičkový lektor pro rozvoj firem, Roman Stupka, který zaujal publikum se svými přednáškami o strategii, leadershipu, HR, obchodu a marketingu.

Klíčoví Google partneři sdílejí své zkušenosti

Google na konferenci zároveň pozval své 4 klíčové partnerské agentury (2 z Česka a 2 ze Slovenska), mezi kterými nemohla chybět MarketUP.

Smyslem účasti zástupců klíčových partnerů Googlu bylo jediné – podělit se s majiteli a řediteli digitálních agentur z českého a slovenského trhu o své zkušenosti, inspirovat je a poradit jim, jak v online marketingu dosahovat co nejlepších výsledků.

Velký význam Google Bootcampu podtrhla i účast Chief Innovation Officera Patricka Wolffa z největší německé digitální agentury United Digital Group. Ten zde vystoupil s přednáškou Jak naplnit vaše agenturní ambice?.

Miroslav Král: Když cílíte ke hvězdám, přistanete na Měsíci

Mezi výbornými řečníky na sebe upozornil právě Managing Partner MarketUP, Mirek Král. Jeho case study s názvem Jak vybudovat úspěšnou prodejní organizaci vzbudila velký ohlas u všech účastníků konference a byla hodnocena jako jedna z nejlepších přednášek.

Své vystoupení Mirek uvedl trefným citátem „Když cílíte ke hvězdám, přistanete na Měsíci.“

„Pokud chcete vybudovat úspěšnou prodejní organizaci, musíte si stanovit náročné cíle“ vysvětluje Mirek. Během přednášky představil majitelům agentur celkem 6 kroků, jak na pomyslném Měsíci přistát.

Marketup

Mirek Král na konferenci certifikovaným agenturám Googlu představil 6 kroků pro vybudování úspěšné digitální agentury.

Nastavte si vzájemné očekávání s klientem

Mirek Král k certifikovaným agenturám Googlu hovořil o tématech, jak firma odráží hodnoty jejího leadera, akvizici klientů, přípravu na první schůzku se zákazníkem či přímo prodej digitálních služeb.

Závěr prezentace se dotýkal důležitého tématu, kterým je nastavení si vzájemného očekávání s klientem.

„Důležité je slíbit na začátku klientovi skutečně jen to, co agentura může splnit. Nejhorší je, když po zahájení spolupráce nedodržíte, co slíbíte. První dojem se velmi obtížně mění,“ říká Miroslav Král.

Marketup

Networking na konferenci s účastí téměř stovky digitálních agentur samozřejmě nemohl chybět.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .