Členové týmu MarketUP utužovali vztahy i kondičku na Jižní Moravě

Eva Řeháková 27. 10. 2014
Marketup
Marketup

Téměř celý MarketUP se vydal na konci minulého týdne na teambuilding do malebné vesnice Čejkovice na Jižní Moravě. Kromě neodmyslitelné návštěvy vinného sklípku s degustací nechyběly ani sportovní aktivity.

Někteří členové týmu MarketUP nezapřeli sportovního ducha a vydali se i přes chladné podzimní počasí a silný vítr na třicetikilometrový cyklovýlet. Ačkoliv v největších kopcích dostalo odhodlání některých z nás pořádně na frak, nakonec se vrátili všichni ve zdraví, za což jsme my a jistě i naši klienti vděční.

Marketup

Ti, kteří si zapomněli doma vhodné oblečení (pro jistotu?) nebo se na kola z jiného důvodu necítili, se mezitím kochali okolím Čejkovic a navštívili templářské sklepy, kam se další den vydal i zbytek týmu. Po návratu z kol následovala společná ochutnávka devíti druhů přívlastkových vín v místním sklípku.

Marketup

Poté jsme se všichni společně zúčastnili večerního posezení u dobrého jídla a pití. Nutno podotknout, že večerní raut dal mnohým zabrat snad ještě více, než cyklistický výlet :-)

Marketup

V příjemné atmosféře penzionu u Fojtíků nám majitelé připravili pravý gurmánský zážitek. Děkujeme panu Fojtíkovi za trpělivý výklad o zdejších vínech, kterému porozuměli i ti méně znalí vinaři (což jsme téměř všichni).

Pokud chcete vidět více fotek z našeho výjezdu mezi jihomoravské vinice, podívejte se do našeho alba na Facebooku.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .