Bumper ads pro Oriflame: Video z vizuálu za pár hodin

Michal Vrtiška 23. 1. 2019
Marketup
Marketup

Oriflame je značka, která patří mezi největší hráče na trhu v segmentu kosmetiky distribuované kosmetickými poradkyněmi. A také náš oblíbený klient. V roce 2017 jsme společně realizovali kampaň #dikyoriflame zaměřenou na nábor nových poradkyň, v dubnu 2018 jsme spustili dlouhodobou kampaň s influencerkou Veronikou Kašákovou na podporu nového e-shopu pro spotřebitele a v říjnu 2018 jsme se rozhodli v rámci celoroční kampaně pro něco nového.

Úkol pro naše kreativce zněl jasně – produktové bumper ads pro YouTube. S tím máme bohaté zkušenosti, tentokrát na nás ale čekala velká výzva. Nevycházeli jsme totiž z videa, ale pouze z jednoduchého vizuálu. Videa jsme postavili na oblíbených produktech, které každá milovnice kosmetiky zná – našimi hero produkty se stal zázračný kelímek a řasenka Giordani Gold.

Grafik Lukáš se celého úkolu zhostil na jedničku. Během pár hodin doslova vykouzlil dvě krásná, dynamická videa, v nichž využil beze zbytku potenciál obou výrobků. Především video se zázračnými kelímky, které jsou k dostání v několika barevných provedeních, působí skutečně hravým dojmem. V 6 vteřinách se nedá komunikovat příliš mnoho informací, zaměřili jsme se tedy hlavně na upoutání pozornosti diváka a posílení brandu.

Videa jsme využili na YouTube a Facebooku, dále jsme je cílili v rámci prospectingu na uživatele podle zájmů a také v rámci remarketingu.

Podívejte se, jak z jednoduchého vizuálu za pár hodin dokážeme inhouse vytvořit lákavá videa.

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .