7 důvodů, proč sledovat MarketUP i na sociálních sítích

Martin Peška 23. 3. 2014
Marketup
Marketup

MarketUP o sobě dává vědět nejen v odborných médiích a na svém blogu, ale najdete ho také na všech zásadních sociálních sítích využívaných českými uživateli. A co na nich najdete?

Přinášíme vám sedm důvodů, proč byste nás měli sledovat i na sociálních sítích:

1. Neuteče vám žádná novinka z našeho blogu, pokud sledujete náš FacebookGoogle+ a Twitter.

2. Seznámíte se s naším týmem prostřednictvím alba „Tým MarketUP se představuje“ na Facebooku i Google+.

3. Na Twitteru, Facebooku a Google+ vám každé pondělí přinášíme „Pondělní tipy“, které poodhalí vždy nějakou „vychytávku“ či přinesou aktuální praktickou radu.

4. Pobavíme vás! Ve čtvrtek sdílíme na našem Facebooku a Google+ kreslené vtipy na téma SEO, ale i z dalších oblastí online marketingu.

5. Žhavé novinky z oboru, které naši specialisté vybírají z českých a zahraničních médií, můžete sledovat na Google+, Twitteru i Facebooku.

6. Pro koho pracujeme a jaké máme výsledky, včetně odkazů na případové studie, najdete na našem LinkedIn.

7. Na našem YouTube můžete zhlédnout několik videí, která vás seznámí se základními pojmy online marketingu, ale aktuálně zde můžete vidět i nádhernou smeč z basketbalového utkání českých a polských hvězd z exhibičního utkání All Star Game 2014 v Pardubicích, kterého byl MarketUP partnerem.

Máte nápad, co bychom neměli na profilech MarketUP na sociálních opomenout? Napište nám to do komentářů pod příspěvek nebo nás kontaktujte

Koláž: MarketUP

Odebírat novinky

Přihlašte se k odběru novinek a nic vám neuteče

Váš e-mail

Kliknutím na tlačítko ODESLAT souhlasíte se zpracováním osobních údajů .